Sukakan Blog ini??

Thursday, 22 March 2012

Polis Trafik Baik Hati,,

First impression kami bila menerima gambar ni, terus “OMG! Biar betul?”. Ialahkan baik hati betul abang polis trafik ni tolong tolakkan lori guna kaki. Larat ke tu? Macam tak logik pun ada. Tapi apapun gambar ini diambil secara curi dari belakang dan kita pun tak tahu apa perkara yang berlaku sebenarnya, cuma dari gambar ini pasti akan menceritakan segala-galanya.
Bravo Abe Polis Trafik!

Restoran Unik Di Malaysia!!

Seorang pembaca, Tidak bernama Zulhelmi ingin berkongsi cerita dengan korang semua mengenai satu kedai makan yang agak unik. Ini petikan email yang dihantar kepada Oh! Tidak. Begini ceritanya..
aku jenjalan cari kedai nk lepak mkn.. around 9 pm.. then aku g la satu kedai nih.. kedai ni xramai org… aku duduk je ngn awek aku, dtg sorg pakai jubah. ngn siap kopiah lagik.. dtg ke meja aku.. tetiba dia kuarkan buku kecik n pen.. dia tnya ” nak order aper?” laa… org amik order ropenyer.. hahahaha.. lepas aku order tu aku borak-borak la ngn awek aku… bila mknan aku smpai aku test la.. seriously sedap, byk plak tu… then aku usha2 sekeliling kedai.. mmg bersih.. kemas.. then aku tjumpa notis kat bwh nih..
Nyata kedai tersebut agak unik dan terlalu strict yang menyebabkan tidak ramai yang datang ke kedai tersebut.
Note: Sebuah kedai di Seksyen 7, Shah Alam. Budak UiTM pergi try cari. Kalau jumpa, kitorang kasi hadiah. Hehehe..

Perdana Menteri Guna Tandas..


Kami tak tahu nak cakap apa sampai tandas yang PM gunakan turut dijadikan sebagai tempat bersejarah. Ini pertama kali kami lihat kes seperti ini dan nampak taksub sangat pun ye juga ni. Tapi mestilah bangga kalau PM gunakan tandas di tempat kita kan? Bukan senang nak jumpa seorang insan bernama Datuk Seri Najib Tun Abdul Razak.

Friday, 16 March 2012

Sudah Potong??

Jangan tanya kenapa tiap-tiap musim cuti sekolah especially bulan November dan Disember, makin laris P1 Wimax terjual. Puncanya? Sebab ramai klinik-klinik dan tok mudim tolong promosi. Hahahaha!
 KEPADA ADIK-ADIK YANG NAK BERSUNAT TU TAKYAH TAKUT YE. TAK SAKIT PUN.. RASA MACAM KENA GIGIT DENGAN ULAR TEDUNG JE.. HAHAHAHAHAHA (JAHATNYE AKU)

Monday, 7 November 2011

Terlebih-lebih!!




terlebih parking
terlebih parking
terlebih parking
Excited nak parking agaknya!

Buat Kereta Dari Basikal

Kepada yang tak mampu nak beli kereta sport tu, bolehlah cuba buat kereta menggunakan basikal, kosnya amat murah dan tidak perlukan penggunaan petrol.
Buat Kereta Dari Basikal
Buat Kereta Dari Basikal
Buat Kereta Dari Basikal
Buat Kereta Dari Basikal
Buat Kereta Dari Basikal
Buat Kereta Dari Basikal
Takpasti boleh daftarkan kereta ini di JPJ atau tak.

Sunday, 2 October 2011

Gambar Monalisa Dalam Pelbagai Versi !

Gambar Monalisa Dalam Pelbagai Versi !
Versi Original


Gambar Monalisa Dalam Pelbagai Versi !
Versi Ahli Sihir


Gambar Monalisa Dalam Pelbagai Versi !
Versi Gothic


Gambar Monalisa Dalam Pelbagai Versi !
Versi Keluarga Simpson


Gambar Monalisa Dalam Pelbagai Versi !
Versi Hot !